* Fietsarrangement met overnachting in een cederhouten slaapPOD (2 pers.)

Romantisch met z´n 2 of gezellig met vrienden even een paar dagen genieten van Heuvelland en zijn vele uitdagende hellingen.

Fietsend tot rust komen in een groen oase met onderweg verrassende uitzichten. 's Avonds genieten rond de vuurschaal vanop jullie terrasje van de unieke houten slaapPOD M en daarna genieten van een deugddoend wellnessmoment in de barrelsauna met zicht op het natuurgebied De Douvevallei !

Prijs : 220 euro (2 pers., 2 nachten)

Inbegrepen  :

> uniek logeren en overnachten in de houten slaapPOD M ( 2 pers, 2 nachten incl bedlinnen)

> welkomstdrankje

> 1 x gebruik van de houtgestookte barrelsauna

> gebruik van diverse fietskaarten van de regio (Westhoek + Frans Vlaanderen / Noord Frankrijk)

> droge fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen

> hout + vuurschaal

Op vraag kunnen we fietsverhuur (stadsfiets, elektrische fiets of MTB) voor jullie in Heuvelland regelen.* Yoga Retreat 18 Juli - 21 juli 2024

 
Weekend Getaway in De Westhoek stiltelogies De Douvevallei - 18-21 juli 2024

Dit retreat is zo bijzonder dat het een vaste waarde wordt in onze zomers!
Kom het verlengde weekend doorbrengen met een leuke groep in een fris gerenoveerde boerderij omgeven door de prachtige natuur van het Vlaamse Heuvelland. Jullie krijgen dagelijks een dubbele dosis yoga en/of movement in onze privé shala of buiten op het uitgestrekte grasveld of naast de zwemvijver, we maken een gezellige natuurwandeling langsheen de bejubelde wandelpaden, we relaxen en chillen in het zonnetje in een van de vele leuke hoekjes met hangmatten of ligzetels, we zweten al onze toxines uit ons lijf in onze eigen barrel sauna, en we mediteren en voeren inspirerende gesprekken – allemaal niet te serieus maar met een gezonde dosis humor en luchthartigheid. En dit alles terwijl we heerlijke en gezonde maaltijden voorgeschoteld krijgen – met liefde en verse/pure ingrediënten bereid!* Moemoe's go Yoga  -  yogaretreat 13 tot 15 oktober 2023

info & inschrijvingen : o-yoga@outlook.be  of info@moovit.be


* LOBA Verbindingsweekend 3 - 5 november 2023

 

 

Hoelang is het geleden dat jij jou gedragen voelde? Ben jij soms de verbinding met je eigen lichaam kwijt? Wanneer kon jij voor het laatst expressie geven aan jouw interne belevingswereld? Heb jij soms wel eens last van een negatief zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaarde? 

Wees van harte welkom op dit weekend waarbij we een ont-moeting aangaan vanuit verbinding met jezelf, de Ander en de wereld.  
Jij bent welkom, precies zoals je bent en met alles wat er zich aandient.

Let me take you on a journey within

 Laura | LOBA

 

info en inschrijvingen : https://www.loba-tribe.com/events


* HEARTWARMING RETREAT 15 - 17 DECEMBER 2023

De koude en korte dagen zijn de ideale periode om naar binnen te keren. We reflecteren over het afgelopen jaar en kijken met mooie vooruitzichten naar het jaar dat ons staat te wachten. 

Een weekend vertragen en verstillen maar ook verbinden met jezelf, de natuur en de mooie mensen rondom jou.

Tijdens deze driedaagse ga je loslaten en maak je heel bewust tijd voor jezelf. Je ervaart een weekend van pure verwennerij en een waaier aan ontspanning. Een weekend waarbij je tot jezelf komt. 

Met nieuwe energie en inzichten keer je huiswaarts.

Zachte yogabewegingen, (schrijf)meditaties, massage en mooie wandeltochten maken jouw weekend als een geheel van verbinding. 

 

INFO : https://www.kom-tot-rust.be/heartwarming-retreat


* ASHTANGA YOGA weekend 26-27-28 NOVEMBER 2022 @DEDOUVEVALLEI

verdere info en inschrijvingen : https://www.ashtangamysoregent.com/yogaweekend